Garanție extinsă

Extinderea garanţiei gratuit şi istoricul echipamentului tău într-un singur loc

Mentenanţă & economie de costuri

Pentru a beneficia de garanţia extinsă, te rugăm să soliciţi partenerului tău mentenanţa bienală (o dată la 2 ani) pentru unitatea de aer condiţionat şi mentenanţa anuală pentru pompa de căldură Daikin Altherma. Mentenanța periodică asigura o durată de viată a echipamentului cât mai lungă şi fără griji. Serviciile de mentenanță preventivă sunt contra cost și sunt întotdeauna mai ieftine decât intervențiile de service neprevăzute.

Sănătate și siguranță

Ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi prin întreținerea optimă a sistemului de aer condiționat. Curățarea periodică a filtrelor asigură aer curat și confort optim. Întreținerea profesională contribuie la funcționarea in parametrii optimi a echipamentului tău și la o eficiență energetică maximă, care se reflectă în costuri reduse la factura de energie electrică.

Parteneriatul Daikin Home Comfort Expert

Partenerii Daikin au trecut printr-o selecţie riguroasă şi îţi pot oferi suport profesionist, pornind de la consultanţă, proiectare şi până la instalare. Partenerul tău de service va fi responsabil pe viitor pentru efectuarea tuturor serviciilor de întreținere și reparații ale echipamentului tău.

Beneficiile tale

  • 5 ani garanție pentru unitatea AC şi pompa de căldură prin Partenerul tău Daikin
  • Contact rapid cu Daikin şi Partenerul tău Home Comfort Expert
  • Rețea de servicii certificată Daikin
  • Istoricul unității tale într-un singur loc
  • Beneficiază de 3 ani şi 6 luni garanţie, înregistrandu-te pe cont prorpiu