Întrebări frecvente

Stand By Me este un portal furnizat de Daikin pentru clientul final, care vă permite să găsiți toate informațiile necesare despre unitatea achiziționată și să gestionați toate aspectele referitoare la garanție într-un singur loc. De asemenea, vă oferă informații despre cine este partenerul dumneavoastră de service actual, astfel că în cazul în care aveți întrebări sau o problemă cu unitatea dumneavoastră, puteți cere ajutor mai ușor. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați unitatea pe site-ul web Stand By Me.

Pentru a vă putea oferi rapid asistență de înaltă calitate, este necesar să ne oferiți informații despre unitatea și datele dumneavoastră de contact. După ce obținem aceste date vom putea acționa mult mai repede, în caz că instalatorul trebuie să meargă la fața locului sau este necesar să comandăm piese de schimb pentru unitatea dumneavoastră.

Un partener de service Daikin este un instalator care are cunoștințe vaste despre produsele Daikin, funcțiile acestora și experiență de nivel înalt în montarea și efectuarea de lucrări de service pentru sistemele de climatizare Daikin. Când vă înregistrați unitatea pe portalul Stand By Me, instalatorul unității va deveni automat partenerul dumneavoastră de service. Acest partener de service alocat va fi responsabil pe viitor pentru efectuarea tuturor serviciilor de întreținere și reparații ale unității dumneavoastră. Având o legătură directă cu un anumit partener de service, aveți siguranța că veți ști pe cine să contactați când se întâmplă ceva cu unitatea dumneavoastră.

Partenerul care v-a instalat unitatea îi poate urmări istoricul de la început. Acesta cunoaște deja instalația, starea actuală, istoricul lucrărilor de reparații și întreținere ale unității dumneavoastră, astfel încât vă poate da recomandări personalizate și asigura o coordonare mai eficientă, deoarece vă cunoașteți de la bun început. În plus, acesta a fost și va fi persoana care vă furnizează asistență pentru unitate, iar interesul său este să vă garanteze întotdeauna lucrări de înaltă calitate și profesioniste.